top of page

Hello my name
is Sabine alias Hanna

  • TikTok
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
Sabine Hanna Van Oppens.jpg

ABOUT ME

Ik ben Sabine Van Oppens alias Hanna en mijn creatieve ei leg ik met HannaDetail. Visuele concepten met passende kleuren, perfecte vormen en een minutieuze afwerking. Van jaarverslagen voor een multinational of bank, etalage bestickering voor uw winkel, een nieuw logo of stands voor beurzen. Tot een geboortekaartje voor de buren. Al uw projecten zijn bij mij in goede handen.

 

GRAFICUS PUR SANG

U wilt uw idee tot leven wekken met de juiste grafische vormgeving. Kiest u online- of offlinedrukwerk? Of gaat u voor een socialemediacampagne? Sowieso vormt het perfecte ontwerp de basis waarop u voortbouwt. Precies wat HannaDetail u aanreikt: een creatief fundament uitgewerkt tot in de details.

 

SOCIALE MEDIA: STOKPAARDJE 

Dompel u onder in mijn creaties en ontdek de vele kanten van grafische vormgeving. Wist u bijvoorbeeld dat uw socialemediacampagne hogere toppen scheert dankzij een goed doordacht ontwerp? Laat niets aan het toeval over: mijn grafische vingers boetseren uw idee tot een campagne die mensen echt aanspreekt. Ze daarna publiceren  via Facebook-advertentiebeheer? Ook een kolfje naar mijn creatieve hand. 

 

ALLE INGREDIËNTEN 

Bij HannaDetail rekent u op een:

* ontwerp op maat

*  bron van inspiratie

*  afwerking tot in de details

Voeg daarbij een uitgebreide kennis over alle soorten drukwerk en online social media en mijn oog voor details. Hét recept voor uw drie sterrenontwerp. Breng uw idee ook tot leven: stuur een mail of chat en vraag een gratis offerte aan! Grafisch ontwerp, branding en sociale media? Een fluitje van een cent voor HannaDetail. Neem vandaag nog contact op en maak morgen indruk.

bottom of page