top of page
bright-dyes-mixing-water.jpg

Branding.

Een merk is een naam, term, ontwerp, symbool of enig ander kenmerk dat het goed of de dienst van een verkoper onderscheidt van die van anderen. 'Branding is bouwen aan je merk'.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

BRANDING

Een merk is meer dan een logo - het is de stem, de persoonlijkheid, de uitstraling, het beeld dat mensen van jou merk hebben. De sfeer dat het oproept. Het is een deuropener of een barrière. Je moet het dus bewust creëren en beheren. In Nederlands spreken we ook over een huisstijl.

Waarom heb je een merk nodig? 

Hier is het goede nieuws: de meeste van die onbekenden stopten waarschijnlijk bij het merkimago. Ze kregen een naam en een logo en zeiden: 'Voila! We hebben een merk! Vink dat vakje aan! " Toen vergaten ze het en gingen terug naar productontwikkeling.

Grote fout. Product wordt je brood en boter, maar tenzij je jezelf bewust een paar belangrijke strategische vragen stelt over hoe je de hierboven genoemde hiaten aanpakt, kun je dat product op de schroothoop gooien. Want wat denk je? Er zijn een heleboel anderen die beweren te doen wat de jouwe doet. Waarom kiest de klant jou? 
Merken ontstaan niet zomaar. Ze zijn gebouwd. En ze zijn gebouwd op een strategische basis.

 

Wat is je verhaal?

Wat is je naam? Je verhaal? Voor welke waarden sta je? Welke gevoelens wil je oproepen bij je klant. Hoe kunnen ze zich verbinden aan jou merk? Wat is jou doelgroep? Wat is jou boodschap? Wat is je missie en visie? De kleuren, de copy, de sfeer en lettertypes die je kiest, bepalen het karakter en geven je merk de uitstraling die je wenst! 
 

Ontgrendel de geheimen van het bouwen van een merk waar mensen om geven! 

Branding begint vanuit de kern van je eigen verhaal. En het begrijpen wat de klant of consument echt wilt. Samen kiezen we dan de beste tools die perfect bij jou strategie en merk passen: de huisstijl, fotografie, copy, fonts, social media, webdesign, en zo veel meer …

Ik heb voor grote merken mogen werken. Mijn jarelange ervaring kan jou helpen jou merk te bouwen! 

LIVE & BREATHE CREATIVITY.

bottom of page