top of page
bright-dyes-mixing-water.jpg

Graphic design.

 'is the art and practice of planning and projecting ideas and experiences with visual and textual content'

  • TikTok
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

GRAPHIC DESIGN

Logo

​Een logo is een belangrijk onderdeel van het neerzetten van de visuele identiteit van jouw bedrijf. Hiermee kun je jouw ideale klant aantrekken & laten zien wat je in huis hebt. Mijn doel is dan ook om jouw bedrijf in beeld te brengen met jouw droomlogo, wat laat zien waar jij voor staat.We beginnen met kijken naar jouw wensen, jouw doelgroep en de doelen van jouw onderneming. Als alle plannen en wensen helder zijn, worden er concepten gemaakt en vanuit hier gaan we door tot het gewenste logo.

Huisstijl

Er zijn verschillende producten die een huisstijl compleet maken, zoals visitekaartjes en briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de klant. In jouw brand identity guide bepalen we alles voor jouw huisstijl en heb je de basis klaarliggen. Je krijgt alle kleurcodes, lettertypes, patronen, fotografie & meer voor de perfecte eenheid in jouw visuele identiteit.

Drukwerk

Opvallen met een sterk ontwerp voor jouw postkaart flyer, brochure of poster. Ook gelegenheidsdrukwerk zoals geboortekaartjes of huwlijksuitnodigingen. Door verschillende samenwerkingen met diverse drukkerijen, kan ik je van elk soort drukwerk voorzien.

Social media

Ook opvallen op social media, door perfecte banners, viusals voor op Facebook, Instagram, Linkedin etc. Online campagnes, advertenties in jou herkenbare huisstijl. 

bottom of page