top of page

Doe het met Flair


Ik heb heel een leuke tijd gehad bij Flair als chef-lay-out. Het was een grote kennismaking bij de media. En ik vond het super tof! Veel bijgeleerd! Van plank bedienen (de pagina's van het magazine in de juiste volgorde zetten), advertenties plaatsen. Tot een plank en lay-out vergadering voorbereiden en leiden, Flair goedkeuren voor de drukker. Ook de drukproef nakijken, covers ontwerpen en helpen opmaken en barcodes plaatsen. Het was heel intens! Een leuke sfeer met al die lekkere taartjes op de kast! En als kers op de taart. Kwam De Coach uit "Iedereen beroemd" onverwacht langs bij Flair. Om de Loonkloof tussen mannen en vrouwen aan te pakken. Ik ontdekte het filmpje zondag op "deredactie". Find me back ;-) hij zei tegen me: 'Ik vind het alvast niet erg om onder een vrouw te werken' GOED BEZIG! http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2591102 (beelden Flair-Eén) Het was TOP!

Recent Posts
Archive
bottom of page